back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Μάχη στο 5ο παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός και Περιστέρι κοντράρονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο 5ο παιχνίδι της σειράς, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στους τελικούς της Basket League τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 19:15-ΕΡΤ3, στο 5ο παιχνίδι της σειράς, με τον Ολυμπιακό να περιμένει ήδη στους τελικούς της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν το καθήκον τους και να παλέψουν για ακόμη ένα πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και το ευχάριστο για τον Χρήστο Σερέλη έχει να κάνει με το γεγονός ότι είδε όλους τους παίκτες του «τριφυλλιού» να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του για τον «τελικό» με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Από την άλλη, το Περιστέρι bwin θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να είναι αυτό που θα βρεθεί στους τελικούς, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία του. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να αναφέρει πως «θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο…», ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα