back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Άννα Αδριανού… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 4 Ιουνίου καλεσμένη η Άννα Αδριανού.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Βασταρδή, σπούδασε στο Εθνικό κι αμέσως ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στο θέατρο σε ρόλους του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, αλλά και στην τηλεόραση σε δραματικές σειρές.

Από το 1990, παράλληλα με το θέατρο, ασχολήθηκε με το σενάριο. Έγραψε το σενάριο της ταινίας «Τράνζιτο» και τα σενάρια των τηλεοπτικών δραματικών σειρών «Φιλενάδες» «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες», «Επαφή», που γνώρισαν υψηλή θεαματικότητα και στις οποίες και πρωταγωνιστούσε. Επίσης είχε την επιμέλεια των σεναρίων των σειρών «Κλεμμένα Όνειρα» και «Εννέα Μήνες», στις οποίες επίσης συμμετείχε και ως ηθοποιός

Πρωταγωνιστεί στο θέατρο συνεχώς επί 30 χρόνια σε σημαντικά έργα και παραστάσεις.

Έχει γράψει και εκδώσει την τετραλογία «Η Παράσταση που δεν Έγινε», το ερωτικό παραμύθι «Τα Μαγικά Δάκρυα του Έρωτα» , το θεατρικό έργο «Οι πιο Δυνατές» και το μυθιστόρημα «Για Πάντα», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη το δεύτερο μυθιστόρημα της με τίτλο «Φυλάξου αν μ’αγαπάς», ένα ερωτικό, ψυχολογικό θρίλερ με καταιγιστική δράση και απρόοπτες ανατροπές που διαδραματίζονται σε δύο ηπείρους.

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα