back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης – Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Κοκαβέσης

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή παραμένει ο εκλεγμένος  Δήμαρχος Χειμμάρας  Φ. Μπελέρης, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, για λόγους υγείας,  ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης, μετά από απόφαση του εφετείου του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων, στο οποίο είχαν προσφύγει οι δυο ομογενείς.

Αργά το πρωί ολοκληρώθηκε στο ‘Οσλο η συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Βασίλη Κασκαρέλη και της υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τζατσκα στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου υπουργών Εξωτερικών κρατών – μελών του ΝΑΤΟ.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έθεσε στην υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση, ενώ ταυτόχρονα δίδονται οι κατάλληλες οδηγίες για τον χειρισμό της εν λόγω υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι – κατόπιν σχετικών οδηγιών – η πρέσβης της Ελλάδας έχει συναντηθεί προσφάτως και με τους κ.κ. Μπελέρη και Κοκαβέση, και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους.

Newsroom Αθήνα 984, Βαγγέλης Σαρακινός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα