back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χώρισαν οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Σάρλια

Διαβάστε επίσης

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν θα επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κροάτης στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και οι “πράσινοι” ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για άλλα δύο χρόνια, ως επιλογή της “δεύτερης γραμμής” του rotation πίσω απ’ τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και τον κεντρικό αμυντικό που ούτως ή άλλως είχε προγραμματιστεί να αποκτηθεί το εφετινό καλοκαίρι.

Η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών είχε δείξει εξαρχής μία πολύ μεγάλη απόσταση στο οικονομικό σκέλος.Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον Σάρλια, ο οποίος έκανε ένα ικανοποιητικό πρωτάθλημα, όντας καλός στα περισσότερα απ’ τα παιχνίδια που κλήθηκε να παίξει βασικός είτε ως αντικαταστάτης του Μάγκνουσον, είτε ως back-up πίσω απ’ τον Σένκεφελντ.

Δεν υπήρξε σύγκλιση στο οικονομικό, καθώς μολονότι το “τριφύλλι” του προσέφερε μία μικρή αύξηση επί των αποδοχών που είχε στο πρώτο συμβόλαιό του (έπαιρνε περίπου 300.000 ευρώ) αλλά οι αξιώσεις του Σάρλια ήταν πολύ πιο ψηλά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα