back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έχασε τη ζωή του ο 43χρονος αστυνομικός στην Κατεχάκη – Τέσσερις νεκροί από παρασύρσεις σε τρεις ημέρες

Διαβάστε επίσης

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, ένας 43χρονος αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου, παρά την προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό.

Πρόκειται για ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού στην Αττική.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (30/5)αυτοκίνητο που κινούνταν στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 22:40 στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου, στον Κολωνό, ένα ΙΧ παρέσυρε έναν άνδρα, ο οποίος λίγο αργότερα εξέπνευσε λόγω των τραυμάτων του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/6), στη 1:10, στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από Κηφισίας προς Πατησίων, στο ύψος του Γκύζη, ΙΧ που οδηγούσε 44χρονη παρέσυρε 50χρονο άνδρα που διέσχιζε τον δρόμο. Στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία.

Στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης (1/6), ένα μηχανάκι παρέσυρε μια γυναίκα και ένα 3χρονο παιδάκι επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης. Η γυναίκα -οικιακή βοηθός που φυλούσε το παιδάκι- και το 3χρονο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το 3χρονο κοριτσάκι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παίδων», ενώ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε η 70χρονη, όπου και νοσηλεύεται.

Ο 35χρονος διανομέας συνελήφθη από τους αστυνομικούς με εντολή εισαγγελέα, με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Newsroom – ΕΡΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα