back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κέρδισε τη Φερεντσβάρος και τερμάτισε 5ος ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-4 της Φερεντσβάρος στο Βελιγράδι και κατέλαβε την 5η θέση στο Final 8 του Len Champions League.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Φιλίποβιτς στην πρώτη επίθεση αλλά η Φερεντσβάρος πέτυχε τρία τέρματα στην πρώτη περίοδο και ήταν μπροστά με 3-2 (γκολ ο Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο τέλος της περιόδου), αφού είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βάμος.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έπαιξε καταπληκτική άμυνα, ο Δερβίσης ισοφάρισε 3-3 στο ημίχρονο και εν συνεχεία με ένα 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο (Βάμος, Μουρίκης, Φουντούλης) ξέφυγε 6-3, απέναντι στη Φερεντσβάρος που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε στον παραπάνω, ούτε στην κόντρα αλλά ούτε από την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός στο τέλος της τρίτης περιόδου είχε 1/3 στον παραπάνω ενώ η Φερεντσβάρος 1/7.

Με γκολ των Γενηδουνιά (2), Γούβη και εξαιρετικές αντιδράσεις στην άμυνα η διαφορά πήγε και στο +6 για τον Ολυμπιακό (9-3) που έπαιξε ωραίο πόλο και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Βελιγράδι. Ο Αργυρόπουλος – Κανακάκης που είχε σκοράρει στο τέλος της πρώτης περιόδου, ήταν αυτός που πέτυχε γκολ για τους Ούγγρους ύστερα από 22 λεπτά! Μείωσε σε 9-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-0, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ζολτ Βάργκα): Ζακόνι, Μόλναρ, Βάντοβικς 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ούμποβιτς, Φέκετε, Βίγκβαρι, Νάγκι, Βάργκα 1, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα