back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κολωνός: Στον εισαγγελέα οι 7 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Διαβάστε επίσης

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά από την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης μαθήτρια στον Κολωνό, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την σύλληψη την Πέμπτη ακόμη 7 ανδρών ανάμεσα τους ήταν και ένας 48χρονος πατέρας, μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Οι 7 άνδρες, που θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ο 47χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Μετά τον εισαγγελέα αναμένεται θα απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο αριθμός των συλλήψεων για την υπόθεση έχει φθάσει πλέον στους 27, μεταξύ των οποίων η μητέρα της 12χρονης που κρατείται και ο 53χρονος μαστροπός, βιαστής του παιδιού, Ηλίας Μίχος, που είναι ο “ εγκέφαλος ” της υπόθεσης

Οι νέες συλλήψεις έγιναν μετά τις ταυτοποιήσεις ατόμων που η 12χρονη είχε περιγράψει κατά την τελευταία, 6η κατά σειρά κατάθεση της , πριν το Πάσχα. Με εντολή της 33ης Τακτικής Ανακρίτριας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προχώρησαν σε εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης

Πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία τον 48χρονο πατέρα με τον 20χρονο γιο του, ενώ οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών από το Πακιστάν, έναν 28χρονο από το Μπαγκλαντές και έναν 44χρονο ομοεθνή του. Πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη, είχε στην κατοχή του ο 47χρονος συλληφθείς.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη στην 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7.

Newsroom Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα