back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Χρηστίδης: Αυτό που έχει πρόβλημα είναι η ουσία του προγράμματος της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

Απαντήσεις στη ΝΔ, η οποία υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέβασε το αναλυτικό του πρόγραμμα, έδωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

«Το πρόγραμμα είναι στο site του ΠΑΣΟΚ, όποιος θέλει μπορεί να μπει να το δει. Αυτό που κάναμε ήταν να επιλέξουμε, αντί για ένα πρόγραμμα 250 σελίδων, να κάνουμε μια περίληψη 12 συν μία θέσεων, οι οποίες είναι απολύτως κοστολογημένες, τόνισε και πρόσθεσε:
«Αυτό που έχει πρόβλημα είναι η ουσία του προγράμματος της ΝΔ και καλό θα είναι κάποια στιγμή να το συζητήσουμε γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Τόνισε πως πουθενά στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν περιλαμβάνεται αύξηση του ΕΝΦΙΑ υπογραμμίζοντας πως αυτό που εμείς θέλουμε είναι να μειώνεται προοδευτικά ο φόρος αυτός, κυρίως προς όφελος των μη προνομιούχων, των ανθρώπων που έχουν μικρότερες περιουσίες.

«Σήμερα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ είναι το 0,38% των Ελλήνων» και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στο πρόγραμμά μας το οποίο να αφορά τον ΕΝΦΙΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα