back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξενάγηση στην έκθεση «Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας» στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης!

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 , στις 4 το απόγευμα, με αφορμή τη φετινή επέτειο των 36 χρόνων από την ίδρυσή του , ο Αθήνα 9.84, και το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και Αθηνών, σας προσκαλούμε στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, για να ξετυλίξουμε μαζί το νήμα του χρόνου μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στα ερτζιανά του χθες και του σήμερα.

Ελάτε να περιηγηθούμε στους χώρους της έκθεσης «Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας», ανάμεσα σε κονσόλες, μικρόφωνα, ραδιόφωνα, πομπούς και πικάπ μιας άλλης εποχής.

Να ακολουθήσουμε αυτήν την ξεχωριστή διαδρομή στο ραδιοφωνικό χάρτη και να γνωρίσουμε τους σημαντικότερους σταθμούς της.

Να συμμετάσχουμε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική συζήτηση για την ιστορία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και να ενημερωθούμε για όλα εκείνα που άλλαξαν τη ροή της, από το 1927 μέχρι και τις μέρες μας.

Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος του Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και Αθηνών κ. Παναγιώτης Κίσκιλας και ο Γ.Γ. κ. Γρηγόρης Βερροιώτης.

Για πληροφορίες: 213 0909100.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα