back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι έστειλε σε 12χρονο αγόρι  βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο. Ο αρχιμανδρίτης πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου στο Ναύπλιο το μεσημέρι του Σαββάτου, για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. 

 Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των καλεσμένων του, 20 ξένων ηγετών και 45 υπουργών εξωτερικών, θα παραθέσει σε λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την ορκωμοσία του με την οποία ξεκίνησε επίσημα η νέα πενταετή θητεία του. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αργότερα η ανακοίνωση των υπουργών της νέας κυβέρνησης. 

Η Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στην γαλλική εφημερίδα Libération, δηλώνει ότι δεν εμπλέκεται σε καμία υπόθεση διαφθοράς αναφορικά με την υπόθεση Κατάρ, ότι είναι αθώα, ενώ εξιστορεί και τις συνθήκες της σύλληψης και κράτησής της από τις βελγικές αρχές. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η συνέντευξη δόθηκε στις 25 Απριλίου, παρουσία των Βέλγων δικηγόρων της Εύας Καϊλή, αλλά δημοσιεύεται τώρα, που η ελληνίδα ευρωβουλευτής ξαναβρήκε υπό όρους την ελευθερία της. 

“Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές” τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  

“Δεν το βάζουμε κάτω γιατί στην σκέψη μας δεν είναι το κομματικό μας συμφέρον, αλλά γιατί η κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη διακινδύνευση” τόνισε από τη Χαλκίδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.   

“Η παράταξή μας επιστρέφει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο” τόνισε από το Ρέθυμνο όπου περιόδευσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Εν τω μεταξύ το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι κατέθεσε στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές υπογραμμίζοντας την ανάγκη περιφρούρησης της συνταγματικής τάξης.   

 Την αναγκαιότητα ενίσχυσης των δυνάμεων του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανέλυσε ο Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε κατοίκους χωριών της Φθιώτιδας. 

 Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε κυπελλούχος Αγγλίας καθώς επικράτησε στον τελικό της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1. 

 Και ο καιρός    

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα