back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Προφυλακιστέοι, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών στη χώρα, κρίθηκαν πριν από λίγο οι 5 συνοριοφύλακες , του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ισαακίου, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα. Και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής. 

 Βρέθηκαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σχεδόν όλα τα διαβατήρια που είχαν κλαπεί στις 15 Μαΐου από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα διαβατήρια εντόπισε χθες αργά το βράδυ εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και στην συνέχεια ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Συνολικά βρέθηκαν 80 από τα 81 διαβατήρια που είχαν κλαπεί. 

Ορκίστηκε το μεσημέρι, για ακόμη μία πενταετία, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Μετά την κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ ακολουθεί δείπνο προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ στις 22:00 αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο υπουργικό Συμβούλιο. 

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι έστειλε σε 12χρονο αγόρι  βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. 

 Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, χθες, ο άντρας απομόνωσε μία 14χρονη σε εξωτερικό χώρο και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 81χρονος με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ενώ με απειλές και χρήση σωματικής βίας υποχρέωνε την ανήλικη να μην αναφέρει σε άλλους τις μεταξύ τους συζητήσεις. 

 Σε βλάβη του συστήματος σηματοδότησης ενδέχεται να οφείλεται το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, όπως δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας. 

 “Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές” τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  

 «Δεν ηττήθηκε στις εκλογές η αλήθεια μας. Η αλήθεια παραμένει ζωντανή γιατί είναι αλήθεια. Δεν είμαστε διάττοντες αστέρες. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  από τη Λίμνη Ευβοίας που περιόδευσε το απόγευμα.  

«Δίνουμε έναν αγώνα στις 25 Ιουνίου ο λαός μας να έχει καλύτερες μέρες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη. Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα μπει ανάχωμα και εμπόδιο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη». Αύριο ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στη Ρόδο. 

 Και ο καιρός    

 Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα