back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου υπουργικού συμβουλίου της Τουρκίας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ορκίστηκε το μεσημέρι για ακόμη μια πενταετία, πρόεδρος της χώρας. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι μένουν εκτός βαριά ονόματα όπως αυτό των Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Χουλουσί Ακάρ και Σουλεϊμάν Σοιλού. 

 Προφυλακιστέοι, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών στη χώρα, κρίθηκαν  οι 5 συνοριοφύλακες , του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ισαακίου, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα. Και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής. 

 Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., 81χρονος ασέλγησε σε 14χρονη. Με «τεχνάσματα» προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ενώ την απειλούσε και χειροδικούσε, προκειμένου να μην αποκαλύψει τα γεγονότα. 

 Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι έστειλε σε 12χρονο αγόρι  βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. 

 Βρέθηκαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τα 80 από τα 81 διαβατήρια που είχαν κλαπεί στις 15 Μαΐου από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα διαβατήρια εντόπισε χθες αργά το βράδυ εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και στην συνέχεια ειδοποίησε την Άμεση Δράση. 

 “Μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις κάνουν μεγάλες αλλαγές” τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  

 « Δεν είμαστε διάττοντες αστέρες. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  από τη Λίμνη Ευβοίας που περιόδευσε το απόγευμα.  

«Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα μπει ανάχωμα και εμπόδιο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη. Αύριο ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στη Ρόδο. 

 Έπειτα από πολλές εβδομάδες πολιτικής αντιπαράθεσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν υπέγραψε σήμερα τον νόμο με το οποίο αποφεύγεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Ο Μπάιντεν επικύρωσε τον νόμο με τον οποίο αυξάνεται το όριο του χρέους των ΗΠΑ, αποτρέποντας τη στάση πληρωμών. Τα δύο σώματα του Κογκρέσου ενέκριναν αυτή την εβδομάδα το σχετικό νομοσχέδιο, αφού ο Μπάιντεν κατέληξε σε συμφωνία με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τον Κέβιν Μακάρθι, έπειτα από τεταμένες, πολυήμερες διαπραγματεύσεις.  

 Και ο καιρός    

 Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα