back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, και μέχρι αύριο, Δευτέρα, θα πρέπει τα 44 κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές, να υποβάλουν τους συνδυασμούς τους στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

“Μόνο αν έχουμε ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη, θα έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας” επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης από το Μουσείο Μελισσοκομίας Ρόδου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ευαγγελισμού.

Το μήνυμα ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα “δεν θα σταματήσει, αλλά θα μπει περισσότερο μπροστά στο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων, των αποζημιώσεων, έστειλε ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την Σπερχειάδα, όπου παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στην «Καλύβα του Στεφανή». Νωρίτερα επισκέφθηκε τη Μακρακώμη όπου συναντήθηκε με πολίτες και ζήτησε την ενίσχυση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην κάλπη.

Σήμερα η ορκωμοσία του νέου τουρκικού υπουργικού συμβουλίου. Η πρώτη συνεδρίασή του θα διεξαχθεί την Τρίτη.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι έστειλε σε 12χρονο αγόρι βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο.

Στην Ιταλία, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και δεκατέσσερις τραυματίσθηκαν όταν λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από το Λέτσε με προορισμό την Ρώμη έπεσε σε χαράδρα κοντά στην πόλη Αβελίνο της Καμπανίας.

Με αφορμή τη φετινή επέτειο των 36 χρόνων από την ίδρυσή του, ο ΑΘΗΝΑ 9.84 και το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και Αθηνών, οργανώνουν την Τρίτη, στις 4 το απόγευμα μία ξεχωριστή ξενάγηση: Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Μουσείου Ραδιοφωνίας ξετυλίγουν την ιστορία των ερτζιανών, μέσα από τους χώρους της έκθεσης «Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας», στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης, εδώ στο Γκάζι.

Λίγο αργότερα, στις 6 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, ο σταθμός της πόλης διοργανώνει Στρογγυλή Τράπεζα, όπου δημοσιογράφοι, συνταγματολόγοι, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, συζητούν για το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και πώς αυτό εκφράζεται δια του Τύπου. Σε φοιτητές πανεπιστημίων σπουδαστές των ΙΕΚ θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Και ο καιρός

Τοπικές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας στην Αττική, με ενδεχόμενο βροχής στα βόρεια του νομού. Θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα