back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση περισυλλογής μεταναστών από νησίδα στην περιοχή Μαρασιά του Έβρου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικές δυνάμεις, συνοριοφύλακες και 8 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ με μια βάρκα. Συνολικά οι ελληνικές αρχές περισυνέλλεξαν 91 άτομα εκ των οποίων 32 άντρες, 25 γυναίκες και 34 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία στους μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, δόθηκαν ρούχα, φαγητό και πρώτες βοήθειες και θα μεταφερθούν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην  Ορεστιάδα. 

 Με αφορμή την ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο στις 11 το πρωί το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, στον Υμηττό (Κουταλάς). Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και θα συνομιλήσει με εθελοντές δασοπυροσβέστες. 

 Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ισχυρή αντιπολίτευση και σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ και η πραγματική εναλλακτική προοδευτική παράταξη που χρειάζεται η χώρα, τόνισε σε ομιλία του απόψε στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε μια κυβέρνηση λαϊκιστών με γραβάτες, όπως είπε, που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. 

Μέχρι αύριο, Δευτέρα, θα πρέπει τα 44 κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, να υποβάλουν τους συνδυασμούς τους στο υπουργείο Εσωτερικών. Η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. 

 Σε εξέλιξη στο ΣΕΦ ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγούνται με 39-31 των “πρασίνων”. Στο μεταξύ η  ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως κατά την μετάβασή της από το πούλμαν για τα αποδυτήρια μέσα στο ΣΕΦ η αποστολή της ομάδας δέχθηκε επίθεση με φωτοβολίδες και πέτρες από οπαδούς.  

Και ο καιρός     

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα