back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη στο ΣΕΦ ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δευτερόλεπτα απομένουν για τη λήξη του αγώνα.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η επιχείρηση περισυλλογής μεταναστών από νησίδα στην περιοχή Μαρασιά του Έβρου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικές δυνάμεις, συνοριοφύλακες και 8 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ με μια βάρκα. Συνολικά οι ελληνικές αρχές περισυνέλλεξαν 91 άτομα εκ των οποίων 32 άντρες, 25 γυναίκες και 34 παιδιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία στους μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, δόθηκαν ρούχα, φαγητό και πρώτες βοήθειες και θα μεταφερθούν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Ορεστιάδα.

Μέχρι αύριο, Δευτέρα, θα πρέπει τα 44 κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, να υποβάλουν τους συνδυασμούς τους στο υπουργείο Εσωτερικών. Η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Με αφορμή την ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο στις 11 το πρωί το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, στον Υμηττό. Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και θα συνομιλήσει με εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ισχυρή αντιπολίτευση και σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ και η πραγματική εναλλακτική προοδευτική παράταξη που χρειάζεται η χώρα, τόνισε σε ομιλία του απόψε στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε μια κυβέρνηση λαϊκιστών με γραβάτες, όπως είπε, που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και τους δύο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σοβαρή βλάβη σε τρενάκι σε Λούνα Παρκ στο Δρέπανο Κοζάνης, σημειώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους επιβαίνοντες. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν από το τρενάκι που έκανε την διαδρομή πάνω σε ράγες αποκολλήθηκαν ξαφνικά δυο βαγόνια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν οι ιμάντες που τα συνέδεαν. Τους γονείς με τα παιδιά τους, απεγκλώβισαν οι υπάλληλοι στο τρενάκι του Λούνα Παρκ, ενώ δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει κατατεθεί μήνυση κατά των ιδιοκτητών.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα