back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καβάλα: Ανατροπή με το θάνατο της κτηνοτρόφου – Πιθανόν να τη σκότωσε κριάρι

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ανατροπή φέρνουν σχετικά με την υπόθεση της 68χρονη κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι Καβάλας, νέα στοιχεία τα οποία κάνουν λόγο πως ο θάνατός της πιθανόν να προήλθε από φονικά χτυπήματα ζώου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είχαν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι ελληνικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα ο θάνατος της να προήλθε τελικά από κριάρι και όχι από άνθρωπο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε αποδώσει το θάνατο της 68χρονης σε εγκληματική ενέργεια. Η γυναίκα, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, σε περιοχή του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας.

Το πτώμα της βρήκε σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ενώ σήμερα πήγε εκ νέου ο ιατροδικαστής για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία, μένοντας για μια περίπου ώρα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ:ThessToday.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα