back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος. Oι πρώτες καθυστερήσεις σημειώνονται στο εισερχόμενο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και στα διόδια της Ελευσίνας.

Ομαλή η κυκλοφορία στο εισερχόμενο ρεύμα της Αθηνών – Λαμίας.

Ανησυχία σε κυβέρνηση και αρχές για την διακίνηση μεταναστών σε νησίδες του Έβρου. Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας, Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. Μονάδες της συνοριοφυλακής σε Διδυμότειχο και Φέρες, θα επισκεφθεί αύριο ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης.

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, κατέθεσε η ΝΔ, υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο Κασιδιάρης είναι πραγματικός αρχηγός.

“Η Πράσινη Ελλάδα αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματός μας”, τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Ν. Ιωνία. Το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είναι μια μέρα συναγερμού για την κλιματική κρίση και για την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών που θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της, το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

«Με τις προτάσεις μας, όπως αυτές για την ενεργειακή δημοκρατία, εστιάζουμε στην αειφόρο ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση με έναν κοινωνικά δίκαιο τρόπο, για να γίνει η κοινωνία και η οικονομία μας πιο ανθεκτική στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι είναι ενάντια στην εκμετάλλευση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ενάντια στην πανάκριβη για τον λαό αλλά κερδοφόρα για τους ομίλους “πράσινη” ενέργεια.

Περιοδεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, στο Κιλκίς, εν όψει των εκλογών ς 25ης Ιουνίου.

Ο Αθήνα 9.84, και το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και Αθηνών σας προσκαλεί αύριο στις 4:00 μμ στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, σε μια ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης “Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας”. Την ξενάγηση, με αφορμή τη φετινή επέτειο των 36 χρόνων από την ίδρυσή του Αθήνα 984, θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος του Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και Αθηνών, Παναγιώτης Κίσκιλας, και ο ΓΓ, Γρηγόρης Βερροιώτης. Επίσης, αύριο στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα στην αίθουσα Δ12 της Τεχνοπολης, με θέμα η ελευθερία του Τύπου, το θεμελιώδες αυτό αγαθό και η έκφρασή του δια του Τύπου. Συντονίζουν οι “Νταμες Σπαθί”, Ελευθερία Κουμάντου και Ελεονώρα Ορφανίδου.

Την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024, κατέθεσε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Ο 64χρονος Πενς θα βρεθεί αντιμέτωπος στις προκριματικές του κόμματός του μεταξύ άλλων και με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

ΚΑΙΡΟΣ

Aίθριος με αραιές νεφώσεις αύριο ο καιρός στην Αττική.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

26 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα