back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εθνική: Ενσωματώθηκαν στην προπόνηση επτά διεθνείς του εξωτερικού

Διαβάστε επίσης

Έχοντας πλέον 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ο Γκουστάβο Πογέτ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ελλάδας ενόψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία εντός (16/6) και τη Γαλλία εκτός (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αφού, στην αποστολή ενσωματώθηκαν οι Κώστας Τσιμίκας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Δημήτρης Λημνιός, Γιάννης Παπανικολάου, Βαγγέλης Παυλίδης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι προστέθηκαν στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτη Ρέτσο, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρη Πέλκα, Γιώργο Αθανασιάδη, Λάζαρο Ρότα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Τζαβέλλα, Πέτρο Μάνταλο, Γιάννη Κωνσταντέλια. Πλέον, η «γαλανόλευκη» προπονούνται στη Ριζούπολη και όχι στην OPAP Arena.

Παράλληλα, αποχώρησε ο Τζολάκης επειδή ενσωματώθηκε ο Βλαχοδήμος. Η τελευταία του προπόνηση ήταν το Σάββατο και στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς την Κυριακή η Εθνική είχε ρεπό.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν και οι υπόλοιποι από το εξωτερικό, καθώς για παράδειγμα δεν έχουν έρθει παίκτες από την Τουρκία, ενώ σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ο Ντίνος Μαυροπάνος στη Γερμανία με τη Στουτγκάρδη.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα