back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Μαύρο σε όλα τα κόμματα της περιβόητης πράσινης μετάβασης

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους «να ρίξουν μαύρο σε όλα τα κόμματα της περιβόητης πράσινης μετάβασης, στην πολιτική της ΕΕ και σε όλους αυτούς που του ζητούν να θυσιάσουν τη ζωή τους για να διασφαλίσουν την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου», απηύθυνε απόψε από το Πάρκο Τρίτση, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος», ο κ. Κουτσούμπας, ανέφερε ότι «η πράσινη μετάβαση έχει τεράστιο κόστος για τα εργατικά λαϊκά στρώματα, καθώς φαινόμενα αλλαγών του κλίματος, αξιοποιούνται ως το πολιτικό εργαλείο για να πειστούν οι εργαζόμενοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να μπορέσουν έτσι να προκύψουν τα τεράστια κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων που επενδύουν στην πράσινη ενέργεια, στα σύγχρονα κτίρια και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Αναφερόμενος στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, αφού επισήμανε ότι το ζήτημα του περιβάλλοντος πρέπει και μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κριτήριο ψήφου, κατηγόρησε τη ΝΔ, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι σημαιοφόροι της πράσινης επίθεσης στο εισόδημα και στις ανάγκες του λαού».

Καταλήγοντας, ο κ.Κουτσούμπας απηύθυνε προσκλητήριο στους εργαζόμενος να συνταχθούν με το ΚΚΕ «για μια 100 % μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και την κάλπικη αντιπολίτευση των άλλων που ζητούν νέες θυσίες για να θησαυρίζουν τα πράσινα αρπακτικά.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα