back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού, από Λυκόβρυση μέχρι ΚΤΕΛ λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ύψος των ΚΤΕΛ. Κίνηση και στην παραλιακή από Ελληνικό μέχρι Άλιμο.

Με μαθήματα προσανατολισμού και ειδικότητας συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των επαγγελματικών και γενικών λυκείων.

Σήμερα οι απόφοιτοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά και την Βιολογία, ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ αύριο Τετάρτη διαγωνίζονται σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Πρώτος σχολιασμός των θεμάτων από τους καθηγητές των φροντιστηρίων Διακρότημα στο δελτίο ειδήσεων του Αθήνα 984 στις 11.

Σε ετοιμότητα παραμένουν Αστυνομία, ΕΜΑΚ και Frontex στον Έβρο μετά τις αυξανόμενες ροές παράτυπων μεταναστών που επιχειρούν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος το τελευταίο διάστημα. Ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, θα επισκεφθεί σήμερα Μονάδες της συνοριοφυλακής σε Διδυμότειχο και Φέρες. Χθες, ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεδριάζει στη μία η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών με βασικό θέμα τη διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Εν τω μεταξύ συνεχίζουν τις προεκλογικές περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τη Νέα Ιωνία επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε Θεσσαλονίκη και Πιερία θα περιοδεύσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Το Μαρούσι θα επισκεφθεί το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε εκδήλωση του ΚΚΕ με τίτλο «πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη» στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης θα μιλήσει στις 8 το βράδυ ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε Άργος και Ναύπλιο περιοδεύει αύριο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Άλλο ένα περιστατικό παραβατικότητας με ανηλίκους, αυτή τη φορα στο Περιστερι. Συνελήφθησαν δύο 12χρονοι κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος συνομήλικου τους. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 21:30, οι φερομενοι ως δράστες ακινητοποίησαν τον 12χρονο στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ανήλικους.

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Στη δίκη πρόκειται να παραστεί σύσσωμη η ομάδα του Άρη μετά από απόφαση του ΔΣ.

Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της δωδεκάχρονης από τον Κολωνό.

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα προκειμένου να απολογηθεί, ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης που κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Στις 11:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη η ενημέρωση για τα τελικά σχέδια και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 26 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας. Για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, η διαδικασία γίνεται εως τις 12 Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr .

Στρογγυλή Τράπεζα για την ελευθερία του λόγου διοργανώνει ο Αθήνα 984 στις 6 το απόγευμα στην Τεχνοπολη στο Γκάζι, με αφορμή τα 36α γενέθλια του. Θα προηγηθεί στις 4:00 μμ στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης “Αθήνα 9.84: Η Γέννηση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας”.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος με αραιές νεφώσεις σήμερα ο καιρός στην Αττική. Θερμοκρασία στην Αθήνα έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα