back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Αντζελίνα Τζολί συνεργάζεται με τον οίκο Chloé για την πρώτη της συλλογή ενδυμάτων

Διαβάστε επίσης

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chloé επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο πρώτος συνεργάτης της νέας εταιρείας βιώσιμης μόδας της Αντζελίνα Τζολί, “Atelier Jolie”, την οποία η ηθοποιός παρουσίασε τον περασμένο μήνα.

Ο Chloé ανακοίνωσε ότι η πρώτη συλλογή γυναικείων ετοίμων ενδυμάτων θα είναι «μια άσκηση στη μοντέρνα θηλυκότητα» που εξυμνεί τους «αυθεντικούς δεσμούς γυναικών προς γυναίκες».

Η συλλογή θα σχεδιαστεί από κοινού από την Αντζελίνα Τζολί και τη διευθύντρια δημιουργικού του Chloé, Γκαμπριέλα Χιρστ και θα τιμά «τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των δύο brand για τη βελτίωση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με μεγαλύτερη διαφάνεια και υπευθυνότητα».

Θα βασίζεται στο δίκτυο διεθνών κατασκευαστών του γαλλικού οίκου μόδας παράλληλα με τις ολοκληρωμένες θεμελιώδεις αρχές του Atelier Jolie σχετικά με την ηθική και βιώσιμη πρακτική.

Ο Chloé πρόσθεσε ότι η συλλογή θα ενσωματώνει υψηλότερο ποσοστό υλικών με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε προηγούμενη συλλογή του οίκου μόδας.

Θα αποτελείται κυρίως από βραδινά ρούχα, θα προσφέρει μια διαχρονική αισθητική εμπνευσμένη από πολυετή σύνολα από την γκαρνταρόμπα της ίδιας της Τζολί και θα ξεχωρίζει για τις ρευστές σιλουέτες και λεπτομέρειες στις υφές, καθώς και τεχνιτών από μια επιχείρηση Fair Trade και κοινωνικές επιχειρήσεις με επικεφαλής γυναίκες.

«Τα κέρδη από τη τη συνεργασία θα επενδυθούν στη δημιουργία θέσεων μαθητείας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie» διευκρίνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα