back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπενζεμά: «Με πονάει, αλλά είναι η ώρα να φύγω»

Διαβάστε επίσης

Σε ειδική εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι άνθρωποι της Ρεάλ αποχαιρέτησαν τον Καρίμ Μπενζεμά.

Μετά από 14 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέκτησε τα πάντα σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο, ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους Μαδριλένους και να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ, πρώην και νυν παίκτες της, ήταν παρόντες στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμή του Μπενζεμά για να του πουν το «αντίο».

«Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για μένα. Και είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθούμε όλοι πόσο τυχεροί υπήρξαμε που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρό σου. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που άργησαν να το καταλάβουν» είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είχα την τύχη να κάνω πραγματικότητα το παιδικό όνειρό μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία, αλλά τώρα είναι η ώρα για να φύγω. Με πονάει, αλήθεια.

Δεν είναι εύκολο. Ήθελα να αποσυρθώ εδώ, αλλά κάποιες φορές στη ζωή συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν περίμενες. Αλλά πάντα θα παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδας, αυτή θα είναι η οικογένειά μου» ήταν τα λόγια του Μπενζεμά, όταν πήρε τον λόγο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα