back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ομιλία Δ. Κουτσούμπα απόψε στο Πάρκο “Αντ. Τρίτσης”

Διαβάστε επίσης

​Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει απόψε στις 20.00, στο Πάρκο “Αντ. Τρίτσης” (στο Ανοιχτό Θέατρο), εκδήλωση με θέμα: “Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος”.

​Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Κώστα Γιαννάκο,ανθυποπυραγό ε.α., πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Δημήτρη Καραγιάννη, συμβασιούχο ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Βασίλη Μπέλλο, Επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Δημοφίλη Χαλκιώτη, από τη Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στον ΧΥΤΑ Φυλής, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και του Γραφείου του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας, την Τετάρτη 7 Ιουνίου και την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του:

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (δείτε πάνω το spot).

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου:

– Στις 10.00, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους.

– Στις 20.00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας, στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα