back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χάαλαντ: «Δεν νιώθω ο πολυτιμότερος παίκτης στον κόσμο»

Διαβάστε επίσης

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αρνήθηκε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στον κόσμο, αν και δήλωσε ότι ολοκληρώνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Νορβηγός επιθετικός στην πρώτη του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 52 γκολ σε 52 αγώνες, καθώς επίσης κέρδισε την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας και έμεινε ένα παιχνίδι για να κατακτήσει και το Champions League.

«Είμαστε ένα βήμα μακριά από το να γράψουμε ιστορία. Η κατάκτηση του Champions League είναι ένα όνειρο και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό», είπε ο Χάαλαντ ενόψει του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

«Χωρίς εμένα, αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τα πάντα εκτός από το Champions League, ήρθα εδώ εν μέρει για αυτό», απάντησε ο Νορβηγός όταν ρωτήθηκε για την άφιξή του στη Σίτι.

«Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου», πρόσθεσε ο επιθετικός, ο οποίος ωστόσο έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια του. «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι έχω πετύχει 52 γκολ ή ότι έχω πετύχει ένα στα επτά. Δεν με νοιάζει και πολύ».

Ο νεαρός επιθετικός ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως τον πολυτιμότερο παίκτη στον κόσμο και ήταν ξεκάθαρος: «Δεν αισθάνομαι ο πολυτιμότερος παίκτης στον κόσμο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα