back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ είχε καταθέσει ερώτηση για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ λίγο πριν κλείσει η Βουλή

Διαβάστε επίσης

Να υπάρχει η δυνατότητα για μια πιο ουσιαστική συζήτηση στο debate των πολιτικών αρχηγών, με ουσιαστική συμμετοχή των δημοσιογράφων όχι μόνο από την τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, επισήμανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στον Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ερωτηθείς για την αντιπαράθεση των υπολοίπων κομμάτων για την φορολογία, αφού παρατήρησε ότι όλοι τους αποφεύγουν οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα της φοροδιαφυγής κατηγόρησε την Ν.Δ., τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ότι «έγδαραν τον λαό με φοροληστρικούς και μνημονιακούς νόμους,όπως ο ΕΝΦΙΑ και ταυτόχρονα,διατήρησαν τις προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ,με αφορμή και το πρόσφατο περιστατικό με την 63χρονη που έχασε τη ζωή της σε καρότσα φορτηγού, ο κ. Κουτσούμπας, μίλησε για επικίνδυνη υποστελέχωση του ΕΚΑΒ τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε μέσα,λέγοντας ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη όχι μόνο στη νησιωτική Ελλάδα αλλά και στην Αττική. Θύμισε δε,ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, λίγο πριν κλείσει η προηγούμενη Βουλή, είχε καταθέσει ερώτηση για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ.

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι «το ΚΚΕ βλέπει μόνο το χωραφάκι του», ο κ.Κουτσούμπας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτοί που λένε για μας, «είναι αυτοί που ετοιμάζονται να ψηφίσουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, είναι αυτοί που μαζεύουν Αντώναρους και Μαραντζίδηδες, είναι αυτοί που συνεργάζονται με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την Ν.Δ. τόσο στην Πάτρα κατά του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, όσο και στην Καισαριανή, ενώ στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ν.Δ. στο Περιστέρι,τον Ανδρέα Παχατουρίδη».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα