back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην παραλιακή από το Ελληνικό μέχρι τον Αλιμο, στην άνοδο της Λ. Συγγρου, στην Κατεχακη και στην Κηφισιας στο ύψος του Ψυχικού.

Σοκάρει ο θάνατος 19χρονης εγκύου και του βρέφους που κυοφορούσε στη Νέα Μάκρη. Πεντάωρη καθυστέρηση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ καταγγέλουν οι συγγενείς.

Τρίτη ημέρα Πανελληνίων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι αυτή την ώρα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας και συγκεκριμένα σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Το δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές τον Αύγουστο» έθεσε προς τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι αύξηση μισθών και μείωση τιμών για να αντέξει η μεσαία τάξη και ο εργαζόμενος», τόνισε χθες από τη Σίνδο ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει σήμερα σε Κεραμωτή, Θάσο και Δράμα.

Ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται στις 12 το μεσημέρι την Καλλιθέα

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο Άργος και το Ναύπλιο θα περιοδεύσει σήμερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε επιφυλακή οι αρχές στον Έβρο λόγω μεταναστευτικού. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέπτεται σήμερα την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, το Σουφλί και το Διδυμότειχο.

Το θέμα της παράτυπης μετανάστευσης, έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης, στον τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν τον οποίο τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κύκλωμα που πλαστογραφούσε βεβαιώσεις διακρίσεων στο Κουνγκ Φου έναντι χρηματικού ποσού -που ξεκίναγε από 3.500 και εφτανε έως και 7.000 ευρώ- προκειμένου οι αθλητές να πάρουν μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξιχνίασε η Αστυνομία. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, για πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση.

Την απόφαση του να παραιτηθεί από την έφεση που ο ίδιος είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς ανακοίνωσε σήμερα -λίγες ημέρες μετά την έναρξη της δίκης του σε δεύτερο βαθμό- ο ισοβιτης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο δικηγόρος του επικαλείται για την απόφαση αυτή εξαιρετικά σοβαρούς λόγους χωρίς όμως να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Νεκρός εντοπίστηκε τη νύχτα άντρας, αγνώστων έως τώρα στοιχείων, στην πλατεία Βάθη έχοντας πολλαπλά τραύματα προερχόμενα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εξηνταενάχρονο Βουλγαρικής καταγωγής. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Κινηματογραφική διάρρηξη, με τη μέθοδο ριφιφί, στα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου, οπότε τα γραφεία ήταν κλειστά, άγνωστοι, αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, εισέβαλαν στον χώρο, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν 60.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον Δενδροπόταμο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός στα πλευρά και στον πνεύμονα, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όλα ξεκινησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε αυτοκίνητο και ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. Κατά την καταδίωξη ένας εκ των αστυνομικών, προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Οι Ρομα τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατά την σύλληψη τραυματίστηκε ελαφρά άλλος ένας αστυνομικός.

Σήμερα η συνάντηση εργοδοτών-εργαζομένων για τη νέα σύμβαση εργασίας στον επισιστισμό, η οποία αφορά σε περίπου 350.000 εργαζόμενους.

Τρίωρες στάσεις εργασίας έως και 15 Ιουνίου της ΟΛΜΕ που αντιδρά στην ατομική αξιολόγηση.

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα, προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα