back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονης εγκύου και του βρέφους που κυοφορούσε στη Νέα Μάκρη. Σύμφωνα με καταγγελία των συγγενών της στον ΣΚΑΙ, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στις 8.30 το πρωί -καθώς η κοπέλα ένιωθε φοβερούς πόνους- και άργησε περίπου 5 ώρες να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ωστόσο λένε ότι η πρώτη κλήση έγινε στις 11 το πρωί της Τρίτης και ανέφερε αδιαθεσία και καταβολή εγκύου 8 μηνών. Το περιστατικό δεν αξιολογήθηκε ως επείγον με αυτά τα χαρακτηριστικά. Στις 12:35, το ΕΚΑΒ κλήθηκε και πάλι για την συγκεκριμένη κοπέλα ότι έχει πόνους και μάλλον γεννάει. Το ασθενοφόρο έφτασε τελικά στο σπίτι μέσα σε 25 λεπτά, περίπου στη 1 το μεσημέρι.

Από το ΕΚΑΒ διατάχθηκε ήδη ΕΔΕ, όπως είπε στον Αθήνα 984 ο πρόεδρος του Νίκος Παπαευσταθίου.

Τρίτη ημέρα Πανελληνίων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν σε μαθήματα ειδικότητας και συγκεκριμένα σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Κύκλωμα που πλαστογραφούσε βεβαιώσεις διακρίσεων στο Κουνγκ Φου έναντι χρηματικού ποσού -που ξεκίναγε από 3.500 και έφτανε έως και 7.000 ευρώ- προκειμένου οι αθλητές να πάρουν μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξιχνίασε η Αστυνομία. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, -ηλικίας 47 έως 53 ετών- για πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση. Οι δράστες προσέγγιζαν γονείς με την υπόσχεση ότι έναντι χρηματικού αντιτίμου -που ξεκίναγε από 3500 και εφτανε έως και 7000 ευρώ- θα προέβαιναν στην κατάρτιση πλαστογραφημένων φύλλων αγώνα, στα οποία οι ανήλικοι θα αναγράφονταν ψευδώς σε προνομιούχα θέση κατάταξης.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει σήμερα σε Κεραμωτή, Θάσο και Δράμα.

Ο πρόεδρός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Σε λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται το ΕΚΑΒ και ακολούθως την Καλλιθέα.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο Άργος και το Ναύπλιο θα περιοδεύσει σήμερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε επιφυλακή οι αρχές στον Έβρο λόγω μεταναστευτικού. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέπτεται σήμερα την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, το Σουφλί και το Διδυμότειχο.

Το θέμα της παράτυπης μετανάστευσης, έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης, στον τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν τον οποίο τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Την απόφαση του να παραιτηθεί από την έφεση που ο ίδιος είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς ανακοίνωσε σήμερα -λίγες ημέρες μετά την έναρξη της δίκης του σε δεύτερο βαθμό- ο ισοβιτης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο δικηγόρος του επικαλείται για την απόφαση αυτή εξαιρετικά σοβαρούς λόγους χωρίς όμως να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Νεκρός εντοπίστηκε τη νύχτα άντρας, αγνώστων έως τώρα στοιχείων, στην πλατεία Βάθη έχοντας πολλαπλά τραύματα προερχόμενα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εξηνταενάχρονο Βουλγαρικής καταγωγής. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Κινηματογραφική διάρρηξη, με τη μέθοδο ριφιφί, στα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγιου Πνεύματος και από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου που τα γραφεία ήταν κλειστά, αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, εισέβαλαν στον χώρο, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν 60.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Τρίωρες στάσεις εργασίας έως και 15 Ιουνίου της ΟΛΜΕ που αντιδρά στην ατομική αξιολόγηση.

Η CIA είχε ενημερωθεί από ευρωπαϊκή υπηρεσία Πληροφοριών για το σχέδιο ανατίναξης των αγωγών Nord Stream 1 και 2, από εξαμελή ομάδα των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας, από τον Ιούνιο του 2022 γράφει η Washington Post. Για μέρος της συντονισμένης προσπάθειας της Δύσης να προκαλέσει σύγχυση στον κόσμο κάνει λόγο η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ.

Συνεχίζεται η μαζική απομάκρυνση κατοίκων στη νότια Ουκρανία μετά τη μερική καταστροφή του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Καχόβκα, η οποία προκάλεσε πλημμύρες κατά μήκος του Δνείπερου ποταμού. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μόσχας – Κιέβου συνεχίζονται.

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα, προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα