back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι ήθελε λιγότερη πίεση και προβολή»

Διαβάστε επίσης

Με… στωικότητα υποδέχτηκε η Μπαρτσελόνα την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να μην επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Σε ανακοίνωσή του το καταλανικό κλαμπ αναφέρει πως κατανοεί την απόφαση του Αργεντινού και συνεργάζεται με τον πατέρα του για να τιμηθεί από τον σύλλογο για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ, μετέφερε στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, την απόφαση του παίκτη να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρά την πρόταση που του παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα, μετά την κοινή πρόθεση των δύο πλευρών να ντυθεί ξανά στα μπλαουγκράνα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατανόησε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να λάβει μέρος σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις και μακριά από την προσοχή και την πίεση που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Ζοάν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν να συνεργαστούν για να ετοιμάσουν μια μεγάλη τιμή των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα σε έναν ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε και θα αγαπιέται για πάντα από την Μπαρτσελόνα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα