back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπενζεμά: “Η Αλ Ιτιχάντ είναι μία πρόκληση για εμένα”

Διαβάστε επίσης

Ο Καρίμ Μπενζεμά χαρακτήρισε πρόκληση για εκείνον τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ και τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που αγωνίζεται στην Αλ Νασρ από τον Ιανουάριο, απέδειξε ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας εξελίσσεται.

Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να τον καλωσορίζει κάνοντας λόγο για έναν νέο τίγρη που θα βρυχηθεί.

Ο Γάλλος σταρ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι η Αλ Ιτιχάντ είναι μία πρόκληση για εκείνον, καθώς στην Ισπανία και την Ευρώπη πέτυχε ό,τι μπορούσε.

“Ανυπομονώ να ζήσω ένα νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Η Αλ Ιτιχάντ έχει μια εξαιρετική ιστορία, απίστευτα παθιασμένους οπαδούς και μεγάλες ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες να γίνει δύναμη στην Ασία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είχα την ευκαιρία να καταφέρω εξαιρετικά πράγματα στην καριέρα μου και να πετύχω ό,τι μπορούσα στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση.

Όποτε επισκέφτηκα τη Σαουδική Αραβία, ένιωθα πάντα τέτοια ζεστασιά και αγάπη από τους οπαδούς και τον κόσμο. Ανυπομονώ να έρθω στους νέους μου συμπαίκτες και μαζί τους να βοηθήσω αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο και το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία να γίνει ορόσημο.

Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, μια νέα ζωή και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τρόπαια, να σκοράρω, να δείξω το ταλέντο μου, να ικανοποιήσω τους φιλάθλους, τον σύλλογο, τον Πρόεδρο, όλους.

Είναι ένα καλό πρωτάθλημα και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη εκεί, ένας φίλος που δείχνει ότι η Σαουδική Αραβία αρχίζει να προοδεύει. Είμαι εδώ για να κερδίσω, όπως έκανα στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να σας δω στην Τζέντα”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χοσέ Φελίξ Ντίας, περίπου 65.000 φίλαθλοι θα υποδεχθούν και θα καλωσορίσουν τον Μπενζεμά στην παρουσίασή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα