back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θ. Ξανθόπουλος: Δημιουργήσαμε αμφιβολίες για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ ο Μητσοτάκης εξέπεμπε ξεκάθαρο μήνυμα αυτοδυναμίας

Διαβάστε επίσης

07-06-2023

«Κομβικής σημασίας ζήτημα για την ανάλυση του δυσμενούς όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου, η στροφή στη Νέα Δημοκρατία περιοχών που παραδοσιακά ήταν προπύργια της Αριστεράς, όπως η Β’ Πειραιά, οι Δυτικές συνοικίες της Αθήνας και η Κρήτη», σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα, Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Μιλώντας στον Αθήνα 984 και στη Σοφία Μπερετάνου εκτίμησε ότι «παρά τις 37 χιλιάδες θανάτους από την πανδημία, την ακρίβεια και την εκτίναξη του πληθωρισμού, υπήρχαν στην κοινωνία τεκτονικού χαρακτήρα μετακινήσεις, που δεν έγιναν αντιληπτές, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίστηκε στην υπεράσπιση της απλής αναλογικής μπροστά στην προοπτική μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, χωρίς να αναδείξει το εκλογικό του πρόγραμμα».

Καταλογίζοντας ευθύνες στα κόμματα του προοδευτικού άξονα για υπονόμευση του εγχειρήματος, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε με το δημόσιο λόγο του, σκιές ακυβερνησίας.

«Είχαμε θολό στίγμα, δημιουργήσαμε αμφιβολίες για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέπεμπε ξεκάθαρο μήνυμα αυτοδυναμίας» παραδέχθηκε ο κ.Ξανθόπουλος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «με την χορήγηση των pass από την κυβέρνηση, δημιουργήθηκε μια επίπλαστη εικόνα ευημερίας στην κοινωνία».

Χαρακτήρισε  την απλή αναλογική,  μια χαμένη, ιστορική ευκαιρία και παρέπεπμψε στον ιστορικό του μέλλοντος για την αποτίμησή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα