back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην άνοδο του Κηφισου από Λένορμαν μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο -ανά διαστήματα- από Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι. Επίσης κίνηση στην άνοδο της Συγγρου, στην Κηφισιας και στα 2 ρεύματα στο Ψυχικό, στον Καρέα, την Κατεχακη, τη Μεσογειων και στην παραλιακή από Ελληνικό μέχρι Αλιμο

Τρίτη ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι διαγωνίζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού.

Πρώτος σχολιασμός των θεμάτων στον αέρα του Αθήνα 9.84 στις 11, από τους καθηγητές των φροντιστηρίων Διακρότημα.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας βλέπει η αστυνομία πίσω από τη διπλή δολοφονική επίθεση χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό, στην οδό Σοφίας Βέμπο.
Μάλιστα ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες αλλά και το παρελθόν των θυμάτων παραπέμπουν σε μαφιόζικη εκτέλεση και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα με συγγενική σχέση μεταξύ τους, είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο ένας από τους δύο είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία το 2007 του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, στην Παιανία.

Λίγη ώρα μετά το έγκλημα, εντοπίστηκε στην περιοχή του Σκαραμαγκά κοντά στην εθνική οδό φλεγόμενο όχημα και εξετάζεται αν είναι αυτό των δραστών.

«Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου πρέπει να επικυρώσουμε το μήνυμα και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, έτσι ώστε την επόμενη μέρα η χώρα να έχει μια σταθερή κυβέρνηση με άνετη πλειοψηφία», τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας χθες σε συγκέντρωση στην Δράμα.

Σημερα στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα του 2027. Μεταξύ άλλων προβλέπει την ενίσχυση του εισοδήματος, το δικαίωμα στην εργασία, τη δημιουργία ενός νέου ισχυρού ΕΣΥ, την ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας, καθώς και την προστασία της πρώτης κατοικίας. Στις 10:30 θα επισκεφθεί το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στην απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις ελλείψεις σε διασώστες του ΕΚΑΒ και στα νησιά που υποδέχονται χιλιάδες τουρίστες.

Στις 18.30 θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.

Στη Θεσσαλονίκη και σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. “Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο παρά η καρέκλα του πρωθυπουργού” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε Άργος και Ναύπλιο.

Αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου και του εμβρύου της στη Νέα Μάκρη. Θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες ακόμα και κακουργηματικού χαρακτήρα για τη διαχείριση του περιστατικού και τη μη έγκαιρη διακομιδή της 19χρονης στο νοσοκομείο.

Το υπουργείο Υγείας προτίθεται να διερευνήσει συνολικά τα ζητήματα με τις διακομιδές και τις ελλείψεις σε προσωπικό έως και τους χρόνους απόκρισης, εν αναμονή των πορισμάτων των ΕΔΕ.

Για όλα τα ΑΦΜ είναι πλέον ανοιχτή η πλατφόρμα του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ». Ως τις 20 Ιουνίου οι αιτήσεις.

Μικρή παράταση αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή από το απόγευμα της Παρασκευής ως την Κυριακή για τους δικαιούχους.

Η Αθήνα της Μπελ Εποκ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων όπου από χθες παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας βασισμένη στο βιβλίο του Μίλτου Λιδωρίκη «Έζησα την Αθήνα της Μπελ Επόκ», με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Το Summer Camp επιστρέφει στην Τεχνόπολη. Λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων, από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio θα παρουσιάζει καθημερινά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας

 

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές έως το μεσημέρι προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα