back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη κίνηση στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα λόγω σύγκρουσης οχημάτων στο ύψος του Φλοίσβου.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας βλέπει η αστυνομία πίσω από τη διπλή δολοφονική επίθεση χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό, στην οδό Σοφίας Βέμπο.

Τρίτη ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι διαγωνίζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού, και συγκεκριμένα στα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική.

Πρώτος σχολιασμός των θεμάτων στον αέρα του Αθήνα 9.84 στις 11, από τους καθηγητές των φροντιστηρίων Διακρότημα.

Στην πλήρη εξέλιξη η πολιτική αντιπαράθεση εν όψει των εκλογών με επίκεντρο και τα θέματα στον χωρο της Υγειας μετά από τα δυο περιστατικά με το ΕΚΑΒ σε Κω και Ν.Μακρη. Εν τω μεταξύ συνεχιζονται οι προεκλογικες περιοδες των πολιτκων αρχηγων

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει στις 18:00 θα χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται σε μισή ώρα το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στις 18.30 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.

Στη Θεσσαλονίκη και σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε μία ώρα θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer.

Αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου και του εμβρύου της στη Νέα Μάκρη. Θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες ακόμα και κακουργηματικού χαρακτήρα για τη διαχείριση του περιστατικού και τη μη έγκαιρη διακομιδή της 19χρονης στο νοσοκομείο.

Μπαράζ κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων όπως κατοικίες, μεζονέτες, αποθήκες, επαγγελματικά κτίρια, και πάρκινγκ λόγω χρεών, με χαμηλή τιμή εκκίνησης τους πρώτους δύο μήνες του καλοκαιριού από την ΑΑΔΕ. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες κινδυνεύουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Ειδικότερα 2.036.867 φορολογούμενοι, απειλούνται -ακόμη και για χρέη που ξεκινούν από 500 ευρώ- να δουν περιουσιακά στοιχεία τους να εκποιούνται, ενώ τα χρέη φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς την Εφορία έχουν φτάσει συνολικά τα 114,5 δισ. Ευρώ. Να αναφέρουμε ότι για τους δυο πρώτους θερινούς μήνες ο προγραμματισμός της Αρχής προβλέπει περισσότερους από 50 πλειστηριασμούς.

Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, που συνεδριάζει σήμερα στο Λουξεμβούργο . Οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών θα επιδιώξουν να ξεμπλοκάρουν το ακανθώδες ζήτημα της μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής. Η πρόταση συμβιβασμού που υποβλήθηκε από τη Σουηδία, τη χώρα που ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, προβλέπει υποχρεωτική, αλλά «ευέλικτη», ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Ανοιχτή εως τις 20 Ιουνίου για όλα τα ΑΦΜ πλέον η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ».

Μικρή παράταση αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή από το απόγευμα της Παρασκευής ως την Κυριακή για τους δικαιούχους.

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές έως το μεσημέρι προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα