back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Σλούκα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός είδε τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος χθες στο ΟΑΚΑ, αλλά το χειρότερο για τους Πειραιώτες ήταν βέβαια ο τραυματισμός του κορυφαίου παίκτη τους και MVP της σεζόν της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ.

Η συμμετοχή του Βούλγαρου διεθνή φόργουορντ στον 3ο τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (11/6, 21:15) στο ΣΕΦ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όπως ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντως, στην ομάδα του Πειραιά ανακουφίστηκαν που δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο Βεζένκοφ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος, δεν επέστρεψε στο παρκέ, αλλά διακομίστηκε άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημαίου κονδύλου δεξιού γονάτου.

Στον δεύτερο τελικό, ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Κώστα Σλούκα, αφού έχασε δύο προπονήσεις λόγω γαστρεντερίτιδας και ήταν ταλαιπωρημένος.

Σήμερα, πάντως ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να κάνουν το 2-1 έναντι των «πρασίνων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα