back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Βελόπουλος: Σκοπός της ΝΔ η ιδιωτικοποίηση της υγείας

Διαβάστε επίσης

Σκοπός της ΝΔ είναι η ιδιωτικοποίηση της υγείας και ο ευτελισμός της δημόσιας υγείας είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξη του κατά την περιοδεία του στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αποπομπής του Σπύρου Πνευματικού ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε ότι αποδεικνύεται ότι η ΝΔ δεν «έχει ούτε πνεύμα ούτε ευθιξία και αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να έχει να ξηλωθεί γιατί η δήλωση που έκανε για τους καρκινοπαθείς είναι απάνθρωπη».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο από χθες έπρεπε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την αποπομπή του υποψηφίου βουλευτή, εκτιμώντας ότι ήταν η λαϊκή κατακραυγή αυτή που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτή την απόφαση.. «Δυστυχώς η δημοσιά υγεία έχει γίνει το άνδρο των ρουσφετών, τα γραφεία των υπουργών είναι γραφεία εξυπηρέτησής ασθενών γιατί ζητούν ρουσφέτι για να βρουν ένα κρεβάτι στα νοσοκομεία αν και είναι μια αυτονόητη παροχή» είπε ο κ. Βελόπουλος.

Κατηγόρησε δε τη ΝΔ ότι έχει αγωνία για τα ποσοστά που θα λάβει στη Βόρεια Ελλάδα για αυτό και στέλνει τους δήθεν πατριώτες Βορίδη και Γεωργιάδη σε αυτές τις περιοχές, ενώ κάλεσε τη ΝΔ αν θέλει να αποδείξει ότι είναι πατριωτικό κόμμα να ξηλώσει το προξενείο στην Κομοτηνή.

Newsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα