back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κλείδωσε το No8 η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Τη θέση της στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης διατήρησε η Μαρία Σάκκαρη, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον 1ο γύρο του Roland Garros, από τη φιναλίστ Καρολίνα Μούχοβα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο No8, κάτι που οφείλεται φυσικά στο ότι η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια δεν πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παρισιού, και έτσι θα ανέβει μέχρι το No10 της WTA κατάταξης.

Σε περίπτωση που προκρινόταν στον τελικό επί της Ίγκα Σφιόντεκ, τότε ίσως υποχωρούσε μία θέση η Σάκκαρη, ενώ αν κατακτούσε και το 2ο Major της χρονιάς, η Βραζιλιάνα ίσως έφτανε και στο No6.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού της Παρασκευής (9/6), ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κάσπερ Ρουντ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να δει τον 27χρονο Γερμανό να κερδίζει και να περνά στον τελικό της Γαλλικής πρωτεύουσας, ούτως ώστε ο Νορβηγός να μην καλύψει όλους τους βαθμούς που είχε να υπερασπιστεί, και να υποχωρήσει μία θέση.

Έτσι, ο Στέφανος θα ανέβει κατά μία θέση (θα πάει στο No4), και το κενό του στην 5η θέση θα καλύψει ο Ρουντ, όντας σε ισχνή απόσταση από τον Χόλγκερ Ρούνε, που θα βρίσκεται μία θέση πίσω.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα