back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Μπάτλερ ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του Μέσι στο Μαϊάμι

Διαβάστε επίσης

O άσος των Μαϊάμι Χιτ και έξι φορές All Star του ΝΒΑ, Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και ότι ο Αργεντινός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κάνει πολύ καλό για το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.

Ο 35χρονος Μέσι ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σκοπεύει να μετακινηθεί στη South Beach μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος αυτού του μήνα.

Ο Μπάτλερ, ο οποίος οδήγησε τους Χιτ στους τελικούς του πρωταθλήματος για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, δήλωσε ότι η άφιξή του θα είναι μια πραγματική ώθηση για το Μαϊάμι.

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει αυτό το όμορφο παιχνίδι», είπε ο Μπάτλερ στους δημοσιογράφους την Πέμπτη. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την πόλη του Μαϊάμι, που μπορεί να έχει έναν παίκτη αυτού του διαμετρήματος εδώ.

Τώρα που είναι εδώ, νομίζω ότι όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο θα έρθουν εδώ και θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να αγωνίζεται. Χαίρομαι που είναι εδώ».

Ο 33χρονος Μπάτλερ είπε ότι έχει συναντήσει τον Μέσι αλλά δεν τον γνωρίζει καλά.

«Αν θα επικοινωνήσω μαζί του; Μάλλον όχι», είπε ο Μπάτλερ. «Ξέρω ότι μάλλον έχει πολλά πράγματα να κάνει ούτως ή άλλως… Ξέρω ότι θα υπάρχει σύνδεση όποτε είναι εδώ».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα