back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Ράντζα και πάλι στο «Αττικόν»

Διαβάστε επίσης

Ράντζα υπάρχουν στους διαδρόμους της ΩΡΛ και της Δερματολογικής Κλινικής στο «Αττικόν» Νοσοκομείο, δύο μέρες μετά την εφημερία.

Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Αττικόν.

Όπως αναφέρει, οι γιατροί και οι νοσηλευτές τον ενημέρωσαν πως οι νοσηλευόμενοι ασθενείς ΩΡΛ και δερματολογικοί είναι επτά. Και όμως, δύο ημέρες μετά την εφημερία, είναι γεμάτες οι 32 κλίνες, ενώ υπάρχουν ράντζα με ασθενείς στο διάδρομο.

Πέραν των επτά ασθενών, οι υπόλοιποι είναι παθολογικά και πνευμονολογικά περιστατικά, τα οποία φιλοξενούνται στις συγκεκριμένα τμήματα, λόγω πληρότητας των Παθολογικών κλινικών.

«Οι παθολογικές και πνευμονολογικές κλινικές είναι γεμάτες. Όχι μόνο οι θάλαμοι, αλλά και οι διάδρομοι», τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, πολλά παραπεμπτικά εισαγωγής ασθενών έχουν οδηγία από τους γιατρούς της εφημερίας ότι χρήζουν νοσηλείας σε κλίνη και όχι σε ράντζο.

«Δηλαδή, οι υπόλοιποι έχουν ανάγκη νοσηλείας σε φορείο ή σε καναπέ;», ρωτάει ο κ. Γιαννάκος, επικαλούμενος σχόλιο νοσηλεύτριας της κλινικής.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα