back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Χαγκαμπιμάνα: Ο κ. Πνευματικός δεν εξέφρασε τη γραμμή της ΝΔ αλλά την επιστημονική του άποψη, δεν θα πρέπει να τον λιθοβολήσουμε

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Πνευματικός εκτός από πολιτικός είναι και επιστήμονας γι’ αυτό θεωρώ ότι αντί να τον λιθοβολήσουμε λόγω της προεκλογικής περιόδου, πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι εννοεί. Προφανώς δεν εξέφρασε τη γραμμή του κόμματος αλλά την επιστημονική του άποψη» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, Σπύρος Χαγκαμπιμάνα μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεονώρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Χαλκιδαίου γιατρού ο οποίος τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα με τη ΝΔ στην Εύβοια, μετά τα όσα είπε περί διαλογής καρκινοπαθών ασθενών στα νοσοκομεία με στόχο τη μείωση κόστους.

Μάλιστα, ερωτηθείς εάν ως πολιτικό τον αποδοκιμάζει η ΝΔ, όπως έκανε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος , Παύλος Μαρινάκης αλλά επιστημονικά είναι κάτι που θα έπρεπε να συζητήσουμε, ο κ. Χαγκαμπιμάνα απάντησε: «Ο κ. Μαρινάκης έχει έναν θεσμικό ρόλο που θα πρέπει να υπερασπιστεί. Μην μου ζητάτε να τον ερμηνεύσω ή να σχολιάσω την απόφαση του, θα μου επιτρέψετε να μην το κάνω. Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Δεν είμαι από εκείνους που θα σπεύσουν να λιθοβολήσουν τους άλλους, θα προσπαθήσω να τους καταλάβω».

Σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στη Β’ Πειραιά στην οποία πολιτεύεται, ο κ. Χαγκαμπιμάνα, επισήμανε: «Η ΝΔ έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο βασίζεται κυρίως σε νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και στην ανάπτυξη. ‘Έγιναν πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μπορούν να γίνουν κι άλλα. Αν τα είχαμε επιλύσει όλα, δεν θα είχαμε λόγους να αγωνιζόμαστε. Μην αναζητείτε αλαζονεία από τη ΝΔ. Έχουμε τα πόδια στο έδαφος, γνωρίζουμε τα προβλήματα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν θα ισχυριστώ ότι οι πολίτες στη Β’ Πειραιά έχουν λύσει τα προβλήματά τους. Χρειάζεται να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για περισσότερες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας που θα διασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας και θα πρέπει να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα