back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τζόκοβιτς: «Σεβασμός στον Αλκαράθ που δεν τα παράτησε μετά τον τραυματισμό»

Διαβάστε επίσης

Στον μεγάλο τελικό του Roland Garros θα βρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του στον πρώτο ημιτελικό του γαλλικού Όπεν με 3-1 σετ επί του Κάρλος Αλκαράθ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Νόλε, εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Ισπανό νεαρό τενίστα, για το γεγονός πως δεν τα παράτησε και παρέμεινε στο ματς, παρά τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές του τρίτου σετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:
«Του είπα μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι πολύ νέος και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να κερδίσει πολλές φορές αυτό το τουρνουά. Είναι απίστευτος παίκτης και πολύ καλό παιδί.

Είναι σκληρό να τελειώνει έτσι το ματς και να μη ξέρει αν πρέπει να σταματήσει και φυσικά σε κανέναν δεν αρέσει να κερδίζει έναν αγώνα με αυτόν τον τρόπο. Συγχαρητήρια στον Κάρλος όμως, σέβομαι το ότι έπαιξε ως το τέλος με πρόβλημα και δεν παράτησε το ματς.

Ήταν ένα αμφίρροπο ματς και έγινε αυτό με τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος αν και έβλεπα ότι έχει πρόβλημα. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα και να μην είναι κάτι σοβαρό. Στο πρώτο 1,5 σετ έπαιζα καλά.

Μετά φάνηκε ότι ήταν καλύτερος ο Κάρλος, αλλά έπρεπε να παίξω πιο επιθετικά. Ξέρω ότι του αρέσει να παίζει με αυτό το στυλ. Παίζει με ένταση και έπρεπε να το ματσάρω. Είμαι περήφανος που έφτασα σε έναν ακόμη τελικό».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα