back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Τσακλόγλου: Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες είναι προχωρήστε άφοβα

Διαβάστε επίσης

«Είναι η πρώτη φορά που κυβερνών κόμμα αυξάνει το ποσοστό του. Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες είναι προχωρήστε άφοβα», ανέφερε ο Πάνος Τσακλόγλου, πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 κα στους Γιάννης Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνο Σιούμπουρα.

Πλέον, όπως εξήγησε, το μεγάλο στοίχημα για τη ΝΔ την επόμενη μέρα είναι να προχωρήσουν με ταχύτητα οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να υπάρχει δημοσιονομική σταθερότητα ώστε «το καράβι να είναι γερά δεμένο στους κάβους καθώς αυτό απαιτεί η επιλογή του ελληνικού λαού».

«Προτεραιότητά μας για τη νέα τετραετία είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, περισσότερες επενδύσεις και εξαγωγές που θα μας εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους ώστε πετύχουμε τους στόχους μας σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, με κυριότερο την αναβάθμιση του ΕΣΥ, χωρίς να μας απασχολεί το όποιο πολιτικό κόστος το οποίο μας κρατά πίσω», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακλόγου τόνισε ότι η ύπαρξης καλής αντιπολίτευσης βελτιώνει και την απόδοση της κυβέρνησης αν και -όπως επισήμανε- «στην προηγούμενη Βουλή η απόδοσή της ήταν απογοητευτική».

Εκτίμησε δε ότι η είσοδος στη Βουλή ακροδεξιών σχηματισμών, θα επιφέρει σημαντικά προβλήματα, λέγοντας:« Είναι πολύ πιθανό αντί για πολυφωνία να έχουμε κακοφωνία».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα