back to top
26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Σκόουλς: «Ντροπή η άμυνα»

Διαβάστε επίσης

Η Γαλατασαράι έγραψε ιστορία, καθώς νίκησε για πρώτη φορά επι αγγλικού εδάφους, παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 17′ με τον Χόιλουντ. Ο Ζαχά έφερε το ματς στα ίσα στο 23′, για να ακολουθήσει άλλο ένα γκολ από τον Χόιλουντ στο 67′.

Τα ολέθρια σφάλματα στην άμυνα των γηπεδούχων έδωσαν στο 71′ την ευκαιρία στον Ακτούρκογλου να ισοφαρίσει ξανά για τους Τούρκους, για να ακολουθήσει το χαμένο πέναλτι του Ικάρντι στο 78′, σε μία φάση που ο Ονάνα «πούλησε» την μπάλα, κι ανάγκασε τον Κασεμίρο να κάνει παράβαση μέσα στην περιοχή, εισπράττοντας την κόκκινη κάρτα.

Ο Ικάρντι στο 81′ μετά από ακόμη ένα λάθος του Ονάνα, χαρίζοντας στην τουρκική ομάδα ένα τεράστιο τρίποντο, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμη ούτε βαθμό στον 1ο όμιλο του Champions League. Ο παλιός άσος της Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, θεωρεί πως η άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας:

«Μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω πως η ομάδα έκανε κακό ματς, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν και πάλι η άμυνα. Είναι ντροπή αυτό που είδα από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα. Ειδικά δεν ξέρω πως μπορεί να βοηθήσει ο Βαράν. Εκανε λάθη, αλλά όλοι στην άμυνα έκαναν κρίσιμα λάθη και δεν ξέρω πως θα επιλυθεί αυτό το πρόβλημα».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα