back to top
21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Ολονύχτιες θα είναι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Λέσβου, εκεί όπου βυθίστηκε το πρωί το φορτηγό πλοίο “RAPTOR” υπό σημεία Κομόρες και προορισμό Κωνσταντινούπολη. 12 αγνοούμενοι και ένας νεκρός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός, καθώς μόνο ένας από τους ναυτικούς του πληρώματος έχει διασωθεί και νοσηλεύεται.

Στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή:

Σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές δυνάμεις 17 όμηροι, μεταξύ τους 4εις ξένοι υπήκοοι, 4εις γυναίκες και εννέα παιδιά απελευθερώθηκαν κατά τη σημερινή 3η μέρα ανταλλαγής.. Η αρχική συμφωνία προβλέπει την απελευθέρωση 50 ομήρων για 150 Παλαιστίνιους κρατούμενους. Ωστόσο, πηγές προσκείμενες στην Χαμάς δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η οργάνωση συμφωνεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός για δύο έως 4εις ημέρες και να απελευθερωθούν επιπλέον 20 με 40 όμηροι.

Στο μεταξύ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός, επισκέφθηκε στρατεύματα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας από όπου και επανέλαβε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη νίκη επί της Χαμάς. Αργότερα σήμερα, ο Μπένιαμιν Νετανιάχου θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.

Τη σημασία της κοινής στάσης του ισλαμικού κόσμου στο παλαιστινιακό ζήτημα συνομολόγησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι Πρόεδροι της Τουρκίας, Ερντογάν και Ραϊσι αντίστοιχα.

Η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων που θα έχει στο Λονδίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα σε συνέντευξη στο BBC είπε χαρακτηριστικά: ‘’Δεν είναι ζήτημα επιστροφής, τα Γλυπτά ανήκουν στην Ελλάδα και εκλάπησαν». Την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Ρίσι Σούνακ ενώ αύριο, Δευτέρα θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ..

Σοκ στη Γαλλία: Ένας 41χρονος πα-τέρας, με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ομολόγησε ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας 4, 10 και 11 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Αλφορτβίλ, στα προάστια του Παρισιού. Την τριπλή παιδοκτονία επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Κρετέιγ..

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, θα πραγματοποιηθούν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00΄ αύριο, έως τις 2 το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του σταθμού μας 3wathina984.gr

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ. 0-1

Λαμία – Ατρόμητος: 3 – 3 στο 73ο λεπτό.

Άρης – Παναθηναϊκός:. 0 – 0 στο 33

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 9,1 βαθμοί, αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα