back to top
21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Χρηστίδης για Παγκόσμια Ημέρα για ΑμΕΑ: Στο ΠΑΣΟΚ δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιλύσουμε διαχρονικά προβλήματα

Διαβάστε επίσης

Όλοι μας, στο ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιλύσουμε διαχρονικά προβλήματα, να ικανοποιήσουμε διαχρονικά αιτήματα, κυρίως όμως για να γίνει η κοινωνία μας πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη, πιο συμπεριληπτική για όλους τους ανθρώπους με αναπηρία, ορατή ή αόρατη. Αυτό επισημαίνει σε δήλωση του ο Παύλος Χρηστίδης τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία.

Πόσο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν γονείς που ζουν με μόνιμο άγχος τι θα απογίνουν τα παιδιά τους όταν αυτοί δεν θα μπορούν να είναι δίπλα τους; Πόσο αποτελεσματικοί μπορούμε να αισθανθούμε κοινωνικά όταν άνθρωποι λόγω ατυχήματος ή κάποιας ασθένειας καταλήγουν με κάποια αναπηρία και αναγκάζονται να επαναπροσδιορίσουν συνολικά τη ζωή τους,και αναγκάζονται να ανεβαίνουν καθημερινά έναν Γολγοθά εντελώς αβοήθητοι και μόνοι; διερωτάται ο κ. Χρηστίδης και προσθέτει λέγοντας:

“Σήμερα, ως άνθρωπος, αλλά και ως Βουλευτής πλέον, υπεύθυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μία συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους με αναπηρία, από τους γονείς τους και από όλους όσους στέκονται καθημερινά δίπλα τους για να τους υποστηρίξουν”.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα