back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζει στη Νεβάδα η Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, συνεχίζει τους αγώνες της στη σεζόν του κλειστού με το μίτινγκ του Ρίνο Pole Vault Summit, στη Νεβάδα το Σάββατο.

Εκεί, η Στεφανίδη θα αναμετρηθεί με την Αμερικανίδα κάτοχο του Ολυμπιακού και Παγκόσμιου τίτλο, Κέιτι Μουν, αλλά και τη συμπατριώτισσά της, «αργυρή» στους Ολυμπιακούς του Ρίο, Σάντι Μόρις. Αξίζει να θυμίσουμε πως η Στεφανίδη έχει κάνει ήδη τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, έχοντ;ας καταγράψει επίδοση 4.57μ. πηδώντας με δανεικά κοντάρια.

Παράλληλα, αρκετές ελληνικές συμμετοχές θα υπάρχουν και στο μίτινγκ που θα γίνει το Σάββατο στη Σόφια. Στα 60μ. η Δήμητρα Τσουκαλά και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης θα κάνουν την δεύτερη εμφάνιση τους, μετά το μίτινγκ της Προύσας, ενώ στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχει και ο Παναγιώτης Τριβυζάς με τον Θοδωρή Βροντινό στους άνδρες και η Ζωή Τραγουστή στις γυναίκες.

Τους αγώνες του στη χρονιά ξεκινάει ο πρωταθλητής της κατηγορίας Κ20 Πέτρος Παπαγιάννης . Ο νεαρός θα συμμετάσχει τόσο στα 200μ. όσο και στα 400μ.. Στα 800μ. έχει δηλωθεί να λάβει μέρος ο Γιώργος Ματζαρίδης.

Εξάλλου σε αγώνα της σειράς Perche Elite Tour στο Dévoluy της Γαλλίας θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Αριάδνη Αδαμοπουλου, το Σάββατο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα