back to top
21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς η Βόρεια Ελλάδα, με χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση του υδράργυρου. Χιόνι πέφτει αυτή την ώρα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τις επόμενες ώρες, η κακοκαιρία,  αναμένεται να κινηθεί νοτιότερα και να επηρεάσει το σύνολο σχεδόν της χώρας. 

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων νωρίτερα στην εθνική οδό Σερρών Θεσσαλονίκης εξαιτίας σύγκρουσης εκχιονιστικού μηχανήματος με νταλίκα. Πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. 

Εντείνονται οι φόβοι για διάχυση του πολέμου στην Μέση Ανατολή, με το Ιράν να απειλεί με ‘’αντίποινα -στον κατάλληλο χρόνο και τόπο’’ για την αεροπορική επίθεση σε κτίριο της Δαμασκού, στη Συρία, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους πέντε τουλάχιστον υψηλόβαθμα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης. Ιράν και Συρία δείχνουν το Ισραήλ ως υπεύθυνο της επίθεσης, το Τελ Αβίβ ωστόσο τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος.  

Την προσήλωσή του στη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους επαναβεβαίωσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.. Το δικαίωμα των Παλαιστινίων να οικοδομήσει δικό του κράτους πρέπει να αναγνωριστεί από όλους’’ είπε από τη Σύνοδο των Αδέσμευτων χωρών στην Ουγκάντα, ενώ χαρακτήρισε ‘’απαράδεκτη’’ κάθε άρνηση επί αυτού του δικαιώματος.  

“Το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την προσεχή εβδομάδα και μετά από δημόσια διαβούλευση θα εισαχθεί στη Βουλή” δήλωσε στο Bloomberg ο Πρωθυπουργός, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα γίνει νόμος του κράτους στις πρώτες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου. 

Με το βλέμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές η άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ στις Σπέτσες, που αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριοΤην από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση του κράτους πρότεινε ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.. 

Σε 4εις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό με πυροβολισμούς, νωρίς το απόγευμα, Στον Κολωνόεπί της οδού Λένορμαν, στο ύψος της πλατείας Πέτρουλα. Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες πυροβόλησαν από διερχόμενο όχημα. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν το όχημα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση συνδέεται με το περιστατικό. 

 Άγριο έγκλημα σήμερα στην Χαλκίδα: Η δράστης δολοφόνησε εν ψυχρω, με πολλές μαχαιριές 42χρονο άνδρα, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Επι τόπου συνελήφθη από την αστυνομία και παραμένει κρατούμενη. 

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή τα καταστήματα από τις 11 το πρωί στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.   

Στην αθλητική επικαιρότητα…  

Και την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: Λαμία- Κηφισιά: 4 –1 τελικό. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: 0 – 2 τελικό 

ΟΦΗ- Παναιτωλικός:1 – 0 ημίχρονο 

Και ο καιρός … 

Στην Αττική αύριο,  

Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειο-ανατολικές διευθύνσεις έως και 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα