back to top
22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, έχει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα που με τις απουσίες βασικών παικτών του γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Πληγωμένος αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ (21:45-Novasports Prime), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με πολλά προβλήματα στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη Stoiximan Basket League του κόστισε διπλά. Από τη μία η ήττα με σκορ 85-80, από την άλλη όμως, αυτό που «πόνεσε» περισσότερο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Στο μεταξύ, πρόβλημα έχει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στον αντίποδα η Ρεάλ έχει και εκείνη τα προβλήματά της. Εκτός το τελευταίο διάστημα είναι οι Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, ενώ στο ματς πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε ο Φαμπιάν Κοζέρ, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Επίσης, ενοχλήσεις έχει στο γόνατο και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα