back to top
22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύο συλλήψεις για όπλα σε νυχτερινό κατάστημα – Ερευνάται θάνατος 18χρονου αν οφείλεται σε κατανάλωση αλκοόλ

Διαβάστε επίσης

Επεισοδιακή σύλληψη δύο ατόμων που οπλοφορούσαν έξω από νυχτερινό κατάστημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες 37 και 42 ετών εντοπίστηκαν από το κέντρο διασκέδασης και θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 σφαίρες που περιέχονταν στις γεμιστήρες.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο κέντρο διασκέδασης νωρίτερα είχε παραληφθεί από το ΕΚΑΒ ένας 18χρονος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Εξετάζεται αν ο θάνατος οφείλετε σε κατανάλωση αλκοόλ κάτι που θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση και τοξικολογικές εξετάσεις.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα