back to top
25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύσκολη “αποστολή” για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας

Διαβάστε επίσης

Με σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα με μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό, με αντίπαλ τη Ζαλγκίρις στις 20:00-Novasports Prime, στο Κάουνας, για την 27η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Κάουνας δίχως τρεις περιφερειακούς και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμη χρειάζεται μερικές εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση. Εκτός για τον Ολυμπιακό είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με αποτέλεσμα η σημερινή αναμέτρηση να έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Αγωνιστικά προβλήματα έχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι στη Ζαλγκίρις. Σίγουρα απών θα είναι ο διεθνής γκαρντ Ντοβίντας Γκιεντράιτις, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του διεθνούς σέντερ, Λαουρίνας Μπιρούτις. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, καθώς η Ζαλγκίρις έχει ανακοινώσει το sold out της συγκεκριμένης αναμέτρησης από τις 29 Ιανουαρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα