back to top
21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί νέος γύρος συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, με επικεφαλής τον Έλληνα πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο και τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών Μπουράκ Ακτσαπάρ και τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος και η κρίση στη Μέση Ανατολή θα βρεθούν στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΕΕ που συνέρχεται αύριο στο Λουξεμβούργο. Τη χώρας μας θα εκπροσωπήσει ο  Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος στο περιθώριο των εργασιών θα συναντηθεί κατ ιδίαν με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου, Βασίλη Πάλμα.

Στο μεταξύ, ο  Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, με συνέντευξη του στο γερμανικό δίκτυο RND  δηλώνει ότι Δεν είναι ικανοποιημένος με την έως τώρα ενασχόληση της ΕΕ με το μεσανοτολικό ζήτημα… Η Ένωση θα έπρεπε να διαδραματίσει πολύ πιο σημαντικό ρόλο τόσο στην αποκλιμάκωση της κρίσης όσο και στις διαπραγματεύσεις για τη λύση των δύο κρατών είπε μεταξύ άλλων, ενώ έκρουσε και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Νέο επεισόδιο βίας ανηλίκων χθες στον Ωρωπό.. Όταν ένας 15χρονος μαχαίρωσε στο χέρι έναν συνομήλικό του, μετά από καυγά για ένα μπουφάν.. Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη αλλά και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Με την κατηγορία έκθεσης βρέφους σε κίνδυνο συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Κω, οι γονείς του μόλις 12 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του από ασφυξία μετά από κατάποση τροφής.

Περισσότερα από 1,2 δισ. ευρώ θα καταβάλλουν σε 2.805.659 δικαιούχους από αύριο έως και την Παρασκευή, ο ΕΦΚΑ και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Οι πληρωμές, περιλαμβάνουν την καταβολή των συντάξεων Μάϊου και του Δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους.

Πρεμιέρα κάνει αύριο το «Καλάθι του Νονού» κυρίως με πασχαλινές λαμπάδες και παιχνίδια. Την προσεχή Τετάρτη στο «Καλάθι του Πάσχα» μπαίνουν τρόφιμα, όπως αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, σοκολατένια αυγά και άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Επιστρέφουν το επόμενο διήμερο οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αφρικανική σκόνη και οι λασποβροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τους ειδικούς να συστήνουν τη χρήση μάσκας σε όσους έχουν αναπνευστικά προβλήματα ή είναι αλλεργικοί. 

Στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου θα διανυκτερεύσει η ολυμπιακή φλόγα πριν συνεχίσει το ταξίδι της για το Παρίσι. Το βωμό άναψε στις επτά το απόγευμα η τελευταία λαμπαδηδρόμος – ολυμπιονίκης δισκοβολίας – Τασούλα Κελεσίδου, μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιο Αγγελούδη.

Στο Ωδείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδoς, με αφορμή την 109η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, των κομμάτων, των δικαστικών και στρατιωτικών Αρχών, του πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα Τιγκράν Μκρτσιάν και φορέων της αρμενικής κοινότητας.

Στην αθλητική επικαιρότητα με τον Στέφανο Λεμονίδη

και για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ παίζουν:  

Λαμία – Παναθηναϊκός. 0 – 5

Άρης – ΑΕΚ: 1 – 2 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2 – 1 

Για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ 

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. 2-1

Και ο καιρός… 

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες αύριο στην Αττική. Λίγες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 18 βαθμοί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα