back to top
27.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

27.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Εμφύλιος στην κεντροαριστερή πολυκατοικία – Πόλεμος διαρροών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με το κόμμα της Νέας Αριστεράς και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η Κουμουνδούρου, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον των ηγεσιών τους για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να «αντιπολιτευτούν» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη εν όψει των ευρωεκλογών.

Πηγές της Κουμουνδούρου με αλλεπάλληλες διαρροές, που είχαν ως αποδέκτες τη Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο την τακτική που ακολουθούν απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα για τη Νέα Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις συνεντεύξεις της Ε. Αχτσιόγλου και του Α. Χαρίτση, επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους.Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο» ενώ αξιολογούν την στάση τους ως σανίδα σωτηρίας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη. «Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Άμεση απάντηση στις αιχμηρές διαρροές της Κουμουνδούρου έδωσε η Νέα Αριστερά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς. Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πιστά τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλεια τους και συνεχίζουν να το κάνουν».

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Η Κουμουνδούρου, στρέφοντας τα πυρά της εναντίον του ΠΑΣΟΚ και το Ν. Ανδρουλάκη, αναφέρει πως «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του.

Οι ίδιες κομματικές πηγές σημειώνουν για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές. Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Έκαστος εφ ‘ω ετάχθη».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα